Niels Bjerrum
(1879-)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
Ellen Emilie Dreyer

Niels Bjerrum

  • Født: 11 Mar. 1879, Sankt Johannes sogn, Sokkelund herred, Københavns amt
  • Ægteskab: Ellen Emilie Dreyer den 28 Mar. 1907 i Sankt Mortens sogn Randers, Støvring herred, Randers amt
Billede

  Notater:




Professor i Kemi ved Landbohøjskolen, Medlem af Carlsbergfondets Direktion, Formand i Bestyrelsen for A/S De danske Sukkerfabrikker og for Carlsberg Laboratorium, Medlem af
Bestyrelsen for Rask-Ørsted-Fondet, for Carlsbergfondets biologiske Institut og for Dansk Svovlsyre- og Superphosphatfabrik, Medlem af The American Scandinavian foundations danske Komité, Æresmedlem af Nederlandsche chemische Vereeniging, af Chemical Society, London, af Société chimique de Belgique, af Schweizerische chemische Gesellschaft, af The New York Academy of Sciences og af Kemiska föreningen, Lund, Medlem af Det kgl. danske Videnskabernes Selskab, af det kgl. fysiografiske Selskab i Lund, af Akademie der Wissenschaften, Wien, af Svenska LantbruksAkademien, af det norske Videnskabs Akademi, af Akademiet for de tekniske Videnskaber, af Kungl. Vetenskaps Societeten, Upsala, af Ingeniörs Vetenskaps Akademien, Stockholm, og af Royal Institution, London, Dr. phil. & h. c. Niels B jer rum (K.2) (D.M.) (N.St.0.3?) (S.N.3.), f. 11. Marts 1879 i København (Skt. Johannes).


Billede

Niels blev gift med Ellen Emilie Dreyer, datter af Peter Theodor Dreyer og Anna Kirstine Hennings, den 28 Mar. 1907 i Sankt Mortens sogn Randers, Støvring herred, Randers amt. (Ellen Emilie Dreyer blev født den 4 Sep. 1885 i Sankt Mortens sogn Randers, Støvring herred, Randers amt og døde den 5 Nov. 1934 i Frederiksberg.)




Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 9 Sep. 2022 med Legacy 8.0 fra Millennia